noe du lurer på

Kan jeg få trykk på hvilke som helst plagg?

Nesten, ja. Ønsker du lyst trykk på mørke plagg, er det transfertrykk og broderi som gjelder. For fototrykk må trykket være mørkt. Det kan også være problematisk med trykk på svært ømfintlige materialer, så er du i tvil, spør oss.

Kan trykket ha alle slags farger?

Ja, stort sett. Vanlige logoer med begrenset antall farger, trykkes med eksakt fargematch. Er det mange farger, benyttes i stedet en 4-fargeprosess der fargene blandes i trykkeprosessen.

Hva er det som styrer prisen?

Det er mange faktorer inni bildet, som størrelsen på trykket, antall trykk, antall farger i trykket, type trykk, hvilket plagg en skal ha og det totale antallet plagg en ønsker.

Hvor lang er leveringstiden?

Vi opererer med 4 uker, men etter at du godkjenner oppdraget, leverer vi normalt etter ca 2 uker. Grunnen til at vi likevel sier 4, er for å ha litt slingringsmonn i forhold til uforutsette ting, leveringstid fra våre leverandører og slikt.

Hvor mange farger kan broderi leveres i?

Vi har et godt utvalg trådfarger og kan skaffe flere. Vår broderimaskin er en 4-nålers maskin, så om ett broderi består av flere enn 4 farger, vil det ha en ekstra kostnad siden vi da må tre om trådene for hvert broderi som skal produseres.

Jeg har et annet spørsmål…

Så gi oss en lyd!